U11: Na vlně fotbalu

Zveřejněno 24.04.2017 | Václav Havlík
Opět plno akcí, okresem až po turnaj v Ostré.

Tento týden za vyloženě aprílového počasí jsme načali víkend satelitním turnajem ve Rtyni, kde někteří naši svěřenci podali výborný výkon. Dařili se kličky a velice nás potěšilo, že se to promítlo i na počtu vstřelených branek, kterých jsme dali opravdu nepočítaně. Nikdo z nominovaných se neztratil, ba naopak- byl dobře vidět.

Současně se hrál řekněme až republikově obsazený turnaj, kam zavítaly i týmy z Německa jako je Hamburk či Herta Berlín. Do turnaje jsem vstoupili s grácií, po dobrém výkonu jsme vyhráli první zápas, ikdyž na gól jsem si museli také chvilku počkat. Následoval druhý zápas, kde jsme také herně dominovali, ikdyž to bylo hodně ubojované, ovšem po pár breakových situacích nám soupeř dal dvě branky a za tak krátkou dobu už s tím nešlo nic dělat. Následovaly další dva zápasy, ve kterých už jsme tak dobře nehráli, i tady ale byli hráči, kteří na republiku stačí ba naopak- můžou se s ní rovnat. Po obědě nás čekali další tři utkání ve kterých jsme také hráli dobře, co nás ale mrzí je to, že nedáváme branky. Zatím. Čili s předvedenou hrou nejsme nespokojeni, ve většině zápasů jsme byli lepší a předváděli dobrý výkon, který kdybychom podepsali brankami, bylo by to ještě lepší.

Následovala pěkná zima v Litvínově, kde jsme taktéž sehráli dobrá utkání, byť jsme je výsledkově možná o nějakou branku prohráli. Musíme si z toho vzít, že chceme více střílet, dorážet. Nemusím to být já, kdo dá branku, ale určitě můžu být ten, který to dorazí. Takže alespoň víme, na čem máme v tréninku zapracovat. Stále je co pilovat, hráči dospívají a pracuje se s nimi čím dál lépe. Musíme makat, abychom se zlepšovali.