U8: V sobotu satelit a v pondělí na Boleslav

Zveřejněno 02.05.2017 | Jiří Tyl
Prodloužený víkend jsme prožili hlavně na fotbalovém trávníku v Bystřanech.

Víkend jsme načali satelitním turnajem, na kterém jsme hostili Litoměřicko a Ervěnice. Rozhodli jsme si dát volno klukům, kteří standardně nastupují a v podstatě od ledna nevynechali jediný zápas. Ukázat se tak mohli ostatní. Bohužel absence těchto dětí byla znát. Přesto někteří hráči ukázali svůj potenciál a vůli strhnout hru a zodpovědnost na sebe a ti nám udělali radost. 

O sváteční den přijela Mladá Boleslav. Tým, který každoročně dokazuje, že mládež má velice silnou, dorazil s dvěma ročníky. Před námi se utkaly ročníky 2007, a když utkání skončilo, hřiště zaplnili naši kluci. Od úvodu jsme pocítili fyzickou vyspělost většiny mladoboleslavských dětí a žádný souboj pro nás nebyl jednoduchý. Rozdíl mezi Krajským přeborem a týmem z Miniligy byl znatelný. Úspěšnost ve hře 1 na 1 nebyla až tak vysoká a každá chyba byla potrestána kolmou přihrávkou na útočníky, kteří nás pak jednoduše přečíslovali. Utkání mělo vysoké tempo a nasazení. Právě takovéto zápasy nás musí hnát dopředu a motivovat v další práci.
Kamarádům z města automobilů děkujeme, že vážili tak dalekou cestu a těšíme se na další setkání na fotbalových hřištích.