U9: Fotbalová kanonáda

Zveřejněno 08.05.2017 | Rudolf Vacek
Druhý prodloužený víkend jsme pojali opravdu stylově.

V době, kdy se slaví konec 2. světové války jsme slavili i my našimi fotbalovými zbraněmi. V sobotu jsme dobyli území v Kostomlatech a v neděli jsme zničili fotbalové protivníky na bitevním poli v Litvínově.

OP Kostomlaty pod Milešovkou: Nominovaní hráči se představili v tom nejlepším světle. Hráli s chutí a odvahou. Rychle a kvalitně pracovali s míčem. V náš prospěch také mluvila větší technická vyspělost našich hráčů. Odměnou pro kluky byla velká spousta vstřelených branek. Našimi soupeři byli hráči domácího klubu, Hvězdy Trnovany, a FK Duchcov.

KP Litvínov: V areálu na Lomské jsme se postupně utkali s týmy FK Litoměřicko, FK Litvínov a FC Chomutov. Stejně jako v sobotu se kluci prezentovali sebevědomým fotbalovým výkonem. Kvalitní prověrka našich dovedností, rychlosti a důrazu v osobních soubojích bylo utkání hlavně s týmem FC Chomutov. Pochvalných slov se za své předváděné výkony kluci dočkali z úst jednoho z nejpovolanějších - od bývalého ligového hráče a dnes trenéra v Regionální fotbalové akademii Ústeckého kraje pana Patrika Gedeona. Slova uznání jsou od takových lidí určitě velkým motivačním impulsem, jak pro děti, tak pro nás všechny, co se staráme o výchovu fotbalových nadějí v Junioru Teplice.