U8: Na děčínském pažitu se nám dařilo

Zveřejněno 14.05.2017 | Jiří Tyl
Po pořadateli odvolaném turnaji v Povrlech v sobotu, nás tak tento víkend čekal pouze satelit v neděli. Tentokrát jsme vyráželi do Děčína a přivítalo nás krásné počasí a hlavně velice kvalitní hřiště na Máchovce, na kterém je radost hrát.

Čtyři naši hráči si navíc tento pažit užili víc než dost. Jelikož o rok starší hráli Miniligu na Angeru, šli v Děčíně pomoct naši kluci ročníku 2008. Prošek, Herget, Hanzlík a Petersik se mezi staršími kluky rozhodně neztratili a svou bojovností dokázali vstřelit i nějaký ten gól. 

Od 11:00 už na nás čekal Děčín a celkem 14 našich dětí vstoupilo do tohoto utkání s obrovskou chutí. Děčínské jsme nenechali takřka v klidu ani rozehrát a nastříleli jsme spoustu branek. Ihned po skončení už na nás byli připraveni kluci z Litoměřicka. Soupeř, který volí styl hry vyhazovanými míči od brankáře na útočníky na útočné polovině, nám dělal problémy a několik branek z těchto akcí jsme inkasovali. Odpovídali jsme však po svém. Hrou po zemi založenou na sebevědomí v situacích 1 na 1. Utkání bylo velice strhující a muselo se všem přítomným líbit. Všechny kluky jsme tak po turnaji pochválili a byli s nimi velice spokojení.