U8: Úspěšná chomutovská Sahara

Zveřejněno 30.05.2017 | Jiří Tyl
V neděli nám los Krajského přeboru mladších přípravek přidělil účast na turnaji v Chomutově, kde nás domácí hostili v krásném areálu.

Už příchod do kabin a následně na stadion působil velice impozantně a Chomutovu musíme poděkovat za velice kvalitní satelit na novém městském stadioně. Na turnaji jsme vyzvali domácí Chomutov a opět sdružená mužstva z Loun a Bíliny. 

Domácí ukázali, že pracovat s mládeží umí a sehráli jsme velice vyrovnaná utkání, ve kterých padlo mnoho branek. Velice kvalitní přírodní trávník navíc nahrával tomu, abychom viděli od našich dětí ty nejlepší výkony. Po dvojutkání s Louny a Bílinou jsme všem dětem poděkovali a smekli před nimi klobouk, neboť v Chomutově panovala až extrémní polední vedra, a přesto do poslední minuty pracovaly na 100 %. Zároveň také musíme poděkovat všem rodičům, kteří vyrazili do Chomutova naše svěřence podpořit. Každý náš vstřelený gól v okolních panelácích všichni obyvatelé Chomutova jisto jistě zaznamenali. 


V následujících týdnech nás čeká závěr letošní sezóny. V plánu na tento víkend je finále Krajského přeboru, které hostí Ústí nad Labem. Do skupiny nám byli nalosováni soupeři z Litoměřicka a Loun / Bíliny. Turnaj startuje ve 13:00 a končí přibližně v 18:00. Rozhodujícím faktorem bude počet vstřelených branek a nikoli počet získaných bodů za vítězství (tento faktor je "až" na druhém místě v případě shody nastřílených branek). Následující týden nás čeká Manver Cup v Pečkách u Kolína. Do konce sezóny bychom chtěli stihnout ještě jeden turnaj, o kterém se jedná, a alespoň jedno přátelské utkání + samozřejmě rozlučku se sezónou.