U9: Srbice a Chomutov

Zveřejněno 31.05.2017 | Rudolf Vacek
V uplynulém víkendu jsme odehráli satelitní turnaje ml. přípravek na úrovni okresu v Srbicích a kraje v Chomutově.

OP ml. př. Srbice: V páteční předehrávce jsme se za letních teplot poměřili s kluky z Proboštova, Duchcova a pořadatelských Srbic. V naší hře bylo vidět velké množství individuálního řešení herních situací. Když jsme dokonale využili šířky (úzkého) hřiště, byly k vidění i kombinační akce zakončené tzv. do prázdné. V naší hře je však vidět i hodně nedostatků. Na jejich odstranění budeme postupně pracovat v tréninku.

KP ml. př. Chomutov: V neděli jsme odehráli poslední satelit v této věkové kategorii a to na městském stadionu v Chomutově. Soupeři nám byli kluci z domácího Junioru a sloučený tým Bíliny/Loun. Na žádost trenéra domácích jsme kluky rozdělili na dva týmy dle současné výkonnosti a nechali je hrát v zápase, který trval 30 minut. Na obou hřištích jsme byli dominantní v rychlosti důrazu i individuálních dovednostech. Na hráčích byla vidět chuť a neustálá snaha být na míči. Druhá mini utkání proti Lounům a Bílině již neměla takové tempo a proto jsme stáhli ze hry jednoho hráče. I přes to jsme soupeře jasně přehráli. Hráčům za výkony, které předvedli, děkujeme.

Nyní nás již čekají jen turnaje a to konkrétně: Ondrášovka ve Vysokém Mýtě, Nudossi cup v Drážďanech, Jako Cup v Hradci Králové, Tempo cup v Praze a turnaj v Modlanech.