U11: Černčické Veni, vidi, vici

Zveřejněno 01.06.2017 | Václav Havlík
Na pěkné trávě jsme si pěkně zastříleli.

V sobotu ráno se odehrál dobře obsazený satelit v Lounech-Černčicích, ke kterému naši kluci přistoupili výborně. Nutno dodat, že jsme na něj přijeli takřka v plné polní. Turnaje se zůčastnilo 20 hráčů. Všichni dobře, někdo výborně.

Hned v prvním zápase jsme se utkali s kluky z Ústí nad Labem, které jsme k ničemu nepustili a vlastně celý zápas byl v naší režii. Bojovně, konstruktivně, s tahem na branku. Máme obrovskou výhodu na rozdíl od ostatních soupeřů, že se můžeme opřít o výborné brankáře. No a ve předu už jsme to tam pěkně dopinkali. Jedna parta dominovala silovou hrou, střelbou z dálky a opravdu dobrým napadáním soupeřů, druhá si ve všech zápasech se soupeři poradila technickou hrou, někdy až zbytečně až do branky soupeře. Samozřejmě party byli rozděleni právě dle tohoto kritéria a nikdo z kluků nezklamal- naopak. Skoro každý branku dal,nebo se na ní nějak jinak účastnil.

Druhý zápas byl ve znamení boje. Ani v tomto jsme nebyli pozadu. I Litoměřický tým jsme porazili, ikdyž šancí už jsme jim dovolili trošku více, než bychom možná rádi.

V Posledním utkání s domácím celkem jsme se rozhodli upustit o role trenérů a nechat děti samotné, ať se rozdělí do týmů, sami si střídají a vůbec celou odpovědnost vzít na sebe. Bohužel v tomto zápase se rodiče soupeřů do našich hráčů celkem pouštěli a nadávali nám, nicméně i přes nelibost našich trenérů- nechali jsme hráče, ať se s tím sami poperou. Pár ostrých soubojů, nadávek. Ale naši kluci nevyšli z koncentrace a utkání zvládli. Ovšem na rozdíl od předchozího domácího zápasu, kde s naším koučingem jsme soupeři dali za 15 minut 12 branek, v sobotu pouze tři. Čili děti bychom měli možná více učit vlastní zodpovědnosti. Proto tento zápas byl k tomu jako dělaný.

No nic, týden volno a čeká nás Finále, kam jedeme uspět!:)