U11: Rozloučení s Juniorem

Zveřejněno 23.06.2017 | Václav Havlík
Fotbálek s rodiči a miniraut se povedl na výbornou. Po úspěšném skončení sezóny jsme se rozhodli uspořádat pro naše členy a jejich rodiny závěrečnou akci formou turnaje s tatínky, po kterém následovala krátká porada a větší hodovačka. Samozřejmě největší atrakcí bylo házení kousků ledu.

My celou sezónu, jako celý Váš trenérský tým, vnímáme na výbornou. Prakticky celý rok se pracovalo na práci jeden na jednoho s následnou součinností více a více hráčů a zvětšováním prostoru. Ikdyž v počátcích jsme sem tam i prohráli, nikdo nepropadal panice. V závěrečném turnaji jsme si potvrdili, že jsme pracovali správným směrem, o čemž nás přesvědčily i výkony všech našich hráčů jak na okresní, tak krajské úrovni. Klukům patří velké díky za jejich odpovědnost, docházku na tréninky a připravenost. Rodičům za obrovskou podporu kluků, že nám trenérům pomáhali a jsme rádi, že jsme se mohli alespoň částečně podílet na sportovní výchově dětí- ještě stále našich malých sportovců. S každým dalším měsícem ta naše hra více a více připomínala fotbal.

Všem klukům, ať přecházejí do FKT či ne, přejeme mnoho sportovních úspěchů, povedených kliček i gólů. Vše jde ruku v ruce se vzděláním, takže ani na školu nesmíme zapomínat. Někteří z nás přejdou na novou školu nebo stupeň, čekají nás žáci. Není se čeho obávat.

Za sebe, trenéry i celý Junior přejeme hodně štěstí, nikdo se neloučí, stále patříte do rodiny Junioru.

Děkujeme

Váš trenérský tým