U8: Sezónu jsme uzavřeli v Oldřichově

Zveřejněno 24.06.2017 | redakce
Rok utekl jako voda a nadešel čas si zase po roce udělat pauzu od fotbalu.

Po roční tvrdé práci jsme se sešli na oldřichovském hřišti, kde nám tento azyl propůjčil pan Schrenk, kterému za to patří velký dík. Bohužel jsme ani zdaleka nebyli v plném počtu. Poslední dva fotbalové týdny se nám všechny děti postupně rozutekly a mnoho z nich tráví čas již na dovolené nebo ve škole v přírodě. Přesto jsme si na oldřichovském hřišti zahráli na dvě branky. Abychom loučení se sezónou 2016 / 2017 dětem ještě více zpřestřili, pozvali jsme na toto setkání dva ligové fotbalisty. Admira Ljevakoviče a Tomáše Vondráška přivítaly děti s velkým nadšením.

Ljeva a Vondy byli kapitány a postupně si volili hráče do svého týmu. Utkání se hrálo 9 vs 9. Že netrénujeme rychlost zbytečně, ukázal fakt, kdy ani jeden ligový fotbalista neodešel s čistým štítem, jelikož si při několika akcích museli pomáhat nedovoleně. Trpělivost obou trenérů přetekla a Ljeva i Vondy si odnesli dárek v podobě žluté karty. Hodinový fotbálek skončil remízou, a tak následovaly pokutové kopy. Rozlučkovému dni ale bylo souzeno, že vítězové jsme všichni, a tak i tento souboj skončil smírem. Odpoledne plné úsměvů a radosti jsme zakončili společným opečením buřtů.

Všem přítomným ale také nepřítomným děkujeme za sezónu 2016 / 2017. Děkujeme všem rodičům, babičkám, dědečkům, sourozencům, příbuzným a kamarádům za vložený čas a energii do všech našich dětí. Odvedli jsme spoustu práce a společně naučili děti mnoho nových nejen fotbalových dovedností a návyků. S dobrou náladou a velkou chutí tak budeme na začátku srpna startovat zase nový ročník. Za celý Junior přejeme krásné prázdniny a všem hezkou dovolenou.