Běh pro Klokánek

Zveřejněno 28.10.2017 | redakce
V den státního svátku, kdy slavíme vznik samostatného československého státu, se běžel II. ročník Charitativního běhu pro Klokánek.

První běžci se na slavnostní start připravili ve 14:30 hodin. Výstřel ze startovací pistole provedl čerstvě zvolený poslanec dolní komory Parlamentu České republiky za hnutí ANO Bc. Jaroslav Bžoch společně s ředitelkou teplického Klokánku Mgr. Danielou Brníkovou. Početná skupina běžců tak mohla vyrazila směr Zámecká zahrada. Každou půl hodinu byla na trať dlouhou 2,7 km, která vedla krásně zbarvenou Zámeckou zahradou, vypuštěna další skupina závodníků. Nejrychlejší závodníci trať běželi kolem 10 minut, avšak v prvé řadě šlo o podporu provozu teplického Klokánku. Stejně jako minulý rok na trať vyrazily i maminky s kočárky, děti na odrážedlech a ve startovním poli nechybělo ani několik pejsků.

Po úspěšně zvládnuté trati na každého čekalo občerstvení a sladkosti. Děti se fotografovaly s pohádkovými postavami, které byly součástí programu. Například Karkulka se starala o pitný režim a všem, kteří doběhli, dala z košíčku vodu. 

Po celé odpoledne panovala přátelská atmosféra.

Děkujeme všem skvělým lidem za podporu teplického Klokánku. S výší vybrané částky budete seznámeni co nejdříve...o)