U8: Turnaj v Litvínově

Zveřejněno 12.03.2018 13:22:00 | redakce
V neděli jsme odehráli turnaj v krásné Sportovní hale Koldům v Litvínově.

V turnaji jsme měli přihlášené dva týmy – Junior Teplice „žlutí“ a „modří“. Kluci v obou týmech nám po celý turnaj dělali svou hrou radost. Utkání modrého týmu byla tzv. nahoru dolu. V rozhodujících okamžicích zápasu stálo štěstí na straně soupeře a tak i přes dobré individuální výkony nakonec modří skončili na šestém místě.

Tým žlutých turnaj ovládl a v každém utkání jasně dominoval a na turnaji zvítězil. Výjimkou nebylo dvouciferné číslo na ukazateli vstřelených branek. To, že v každém utkání kluci byli jasné lepší, vedlo k tomu, že si každý chtěl dát gól a prokličkovat celé hřiště (mnohokrát se to také povedlo). Kluky jsme nabádali i k větší spolupráci – velké hřiště, přihrávka lépe postavenému spoluhráči, atd. Když toto plnili, tak byly k vidění nádherné akce.

Všechny zúčastněné kluky chválíme za předvedené výkony a rodiče za příkladné podporování obou týmů po celý turnaj. V neposlední řadě gratulujeme Kubovi Popelkovi k nejlepšímu střelci turnaje. Jen tak dál! Na tréninku se kluci mohou těšit na slíbenou odměnu pro celý tým.