U11: Víkend plný fotbalu - Modrá a Anger

Zveřejněno 09.04.2018 8:52:00 | Rostislav Salák
V sobotu jsme sehráli velmi kvalitně obsazený turnaj v Modré u Děčína na přírodní trávě. Pro kluky to určitě bylo příjemné zpestření. Skončili jsme na pěkném 3. místě se ziskem 11 bodů.

První Ml. Boleslav měla bodů 15. Rozestavení 7+1,  6 zápasů po 30 minutách

Naši kluci se za své výkony nemusí stydět. Každý z nich sehrál dostačující počet minut na hřišti.

Po našich hráčích chceme, aby hráli fotbal v křídelních prostorech, aby byl každý hráč aktivní i ve hře bez míče a ve hře 1 na 1 a hlavně v přesné přihrávce či zakončení ze střední vzdálenosti.

Jediný zápas, který se nám nepovedl byl zápas proti Ml. Boleslavi. Tam jsme byli všude pozdě a možná ještě na obědě. :)

Náš nejpovedenější zápas byl ten poslední proti Ústí nad Labem, ve kterém si kluci sáhli na dno svých sil a zásluhou jim byla výhra po vstřelení 4 branek jediným hráčem Filipem Řepkou.

Z turnaje máme jedno individuální ocenění a to, že náš brankář Adam Koštál vyhrál nejlepšího brankáře a nutno říci, že si toto ocenění zaslouží oprávněně,  protože kluky v zápasech hlavně proti Dynamo Dráždany a Ústí nad Labem skvěle podržel.

V neděli jsme sehráli přátelské utkání proti Děčínu v rozestavení 7+1 a čas 3x25 minut.

Záhrali si všichni kluci i ty co nebyli s námi v Modré a Děčín jsme jasně přehráli, i když jsme měli menší výpadek ve třetí části zápasu, kdy si asi kluci mysleli že se soupeř porazí sám.

Z našeho fotbalového víkendu jsem měl dobrý pocit.  Chci poděkovat jak klukům za předvedené výkony, tak rodičům za velmi dobrou podporu v Modré i na Angeru.

Tento týden bude náš poslední na Angeru. Od příštího týdne už půjdeme trénovat do Bystřan.

V pátek nás čeká doprovod na utkáni FK Teplice - ML.Boleslav a v neděli Krajský přebor v Litvínově.