U11: Sobota i neděle v akci

Zveřejněno 23.04.2018 9:49:00 | Rostislav Salák
V sobotu jsem sehráli v Bílině Krajský přebor, kde si zahráli všichni kluci na velmi kvalitní travnaté ploše a oba soupeře, jak Bílinu, tak i Litvínov jsme jasně přehráli.

V neděli jsme zavítali do Roudnice nad Labem na miniligu a sehráli tři velmi povedená utkáni.

Účastníky byla mužstva domácí Roudnice nad Labem, Slovanu Liberec a Viktorie Žižkov. 3 utkání, rozestavení 7+1, čas 2 x 22minut.

Sehráli jsem s každým soupeřem vyrovnaná utkáni a při troše štěstíčka jsme mohli porazit každého z nich. Jen nás trochu mrzí neproměňování brankových příležitostí, kterých v každém utkání bylo dostatek.

Důležité ale je, že se do šancí dostáváme. Je důležité se více soustředit na jejich proměňování, potom budeme maximálně spokojeni.

V zápase proti Viktorii Žižkov, kterou jsem jasně přehráli mohlo utkání skončit 7:1 v náš prospěch. Bohužel se nám nedařilo šance proměňovat, velká škoda-:)))

Musím kluky pochválit za jejich zápasové nasazení v každém zápase a hlavně v tom posledním, kdy jsme dokázali srovnat z 0:2 na 2:2 proti domácí Roudnicí. V tomto utkáni se nám sice nepodařilo nakonec vyhrát, ale touha po výhře byla velká.

Tento týden budeme trénovat 3x a v neděli sehrajeme stejnou miniligu v Mladé Boleslavi od 14.:00 hod. Zúčastněná mužstva: Mladá Boleslav, Dukla Praha

a Slovan Liberec.