U11: Lomnice nad Popelkou

Zveřejněno 29.05.2018 15:57:00 | Rostislav Salák
O víkendu jsme si zahráli na krásném dvoudenním turnaji v Lomnici nad Popelkou.

Vše od organizátorů bylo perfektně připravené, také to byl jejich 32. ročník - ubytování, jídlo,tráva, počasí asi si nešlo více přát.

V sobotu jsme sehráli 7 zápasů po 16 minutách. Všichni kluci si zahráli a byli vytíženi.

Fotbalově se nám sobotní den moc nepovedl, ale na těchto turnajích je to těžké. Jak dostaneme první gól, tak je těžké to pak dohánět. Nutno říci, že jsme dostávali opravdu smolné góly a z toho se pak kluci těžko dostávali.

Celý sobotní den jsme strávili na hřišti a večeře byla až kolem 19.00.

Na večer jsme shlédli zápas Ligy mistrů a dali si každý k fotbalu dort, protože Filip Řepka měl v sobotu svátek.

V neděli nás čekaly už jen 3 zápasy, ale byla celkově fotbalově povedenější. Favorita a pozdějšího vítěze turnaje Fotbal Talent Academy Praha jsme hned v prvním zápase potrápili a byla s ním těsná prohra po velkém boji.

Klukům celý turnaj zpříjemňovaly holky z AC Sparta Praha a nakonec vzniklo mezi nimi příjemné kamarádství, že fandili jeden druhému.

Chtěl bych poděkovat rodičům, jak v sobotu, tak v neděli za podporu kluků a myslím, že jsme z tohoto turnaje odjížděli všichni s dobrými pocity a kluci určitě mají na co vzpomínat.

V tomto týdnu budeme trénovat čtvrtek a pátek v neděli nás čeká miniliga v Bystřanech. Dorazí k nám, Bohemians Praha, Mladá Boleslav a FK Příbram.