U11: Miniliga Bystřany

Zveřejněno 04.06.2018 20:50:00 | Rostislav Salák
V neděli jsme sehráli v Bystřanech 3 zápasy a každý trval 2x20min. Byla to naše poslední Miniliga v této sezoně.

První poločas proti Bohemians Praha byl vydařený. Byli jsme v tomto zápase velmi aktivní při hře bez míče, dostupovali hráče a tím jsme získávali míč pro nás a vytvářeli jsme si šance.

Druhý poločas jsme bohužel od této aktivní hry upustili a soupeř nás přehrál a vstřelil nám nějaké branky.

Ve druhém zápase proti ML. Boleslavi se nám moc nedařilo a nutno uznat sílu soupeře a také to, že oni v rozestavení 7+1 hrají už 2 roky a také v ní na Boleslavsku hrají soutěž. Ale na druhou stranu myslím, že není kam spěchat.

V posledním zápase proti FK Příbram se nám herně povedl asi zase nejlépe první poločas, kdy jsme vstřelili 2 branky, ale ve druhém už jsme bohužel nebyli produktivní a nějaké branky inkasovali. Šance jsme si vypracovali, ale bohužel nám chyběl důraz a lepší řešení u branky soupeře.

Klukům ale za neděli nemohu nic vytknout a za přístup je musím pochválit. Byla vidět snaha se se soupeřem poprat. Někdy to bohužel nestačí a je potřeba mít také trošku štěstíčka. To nám v neděli nebylo přáno při pár našich obdržených brankách, které si skoro dáme sami.

V týdnu budeme trénovat v úterý a ve čtvrtek a v pátek vybraní kluci odjíždí na turnaj do Stuttgartu.

Zbylých 14 dnů budeme trénovat už jen v úterý a v pátek a z toho jeden den chci kluky vzít na vyjížďku na kolech okolo jezera Milada. V pátek 22. 6. ukončíme sezonu v Bystřanech fotbálkem tátové proti klukům a pak krátké posezení.

Maminky určitě připraví něco dobrého k zakousnutí.