U13: Úvod sezóny herně na výbornou

Zveřejněno 11.09.2018 9:26:00 | Václav Havlík
Vstoupili jsem do sezóny s kladným skóre 26:10 a hodláme v tomto trendu pokračovat.

Máme za sebou tři zápasy s výsledky 6:3, 6:7 a 14:0. V každém z těchto utkání jsme byli lepším týmem a ne o málo. V naší se hře se velmi často objevuje již spolupráce dvou až tří hráčů a řekněme výborné kolmé přihrávky, byť často dochází i ke ztrátě. Kde máme zatím mezery tak je vnímání útočníků na přesuny hry a záměrné rozšiřování hry krajních záložníků po zisku míče. Ovšem jsou to věci, na kterých pracujeme a budeme se je snažit v tréninku eliminovat. Musíme vyzdvihnout práci kluků 1:1, kdy si věříme a potkává se to s úspěchem.

Jak jsme již předesílali, kádr se nám krásně naplnil na počet 18+2 starší žáci, stále docházejí noví kluci. Výborně se začlenili nově příchozí Kuba Hubáček s Ondrou Brejchou, kteří jistě budou přínosem a kvalitu kádru posunou. Děkujeme Vám za tréninkovou docházku, teď konečně můžeme pracovat na všem, co je potřeba. Změnila se též trochu struktura tréninků, přecházíme více už na větší hry.

Další věcí je, že stále musíme pomáhat starším žákům, tak vás prosíme o pomoc, musíme se tam vystřídat. Nehledě na to, že není důvod, aby si kluci čas od času vyzkoušeli jiný prostor a mohli tak mít příští rok mírný náskok. Všeho ovšem s rozumem. My jedeme dál, nic se nemění se záměrem projít soutěží tím nejhezčím fotbalem s tím, že účelnost se přidává. Poslední věcí, kdy kluci zaslouží pochvalu, tak je chování hráčů. Kluci si také oblíbili "appku", kde jsou jim sdíleny počty tréninků, branky, hodnocení a objevili v sobě vnější motivaci. Parta se vytvořila výborná a my jedeme dál!