U13: Lovosice za námi a my jedeme dál

Zveřejněno 17.09.2018 22:15:00 | Václav Havlík
Zápas jsme zvládli na jedničku.

Tentokrát jsme jeli sehrát odvetu do týmu z Lovosic, týmu, se kterým jsme před dvěma týdny s pokorou odkráčeli ze hřiště jako poražení. 

K našemu překvapení jsme hráli utkání hřišti "číslo 2", které bylo o poznání menší a my si proto museli poradit s množstvím soubojového chování. To nám až tolik nevadilo, musíme umět hrát fotbal všude a i zde jsme se s tím popasovali dobře. Tvrdou a férovou hrou vzadu a lehkou a konstruktivní vpředu.

Nebudeme hodnotit chování soupeřů, zaměříme se na sebe. Naši hráči až jeden menší moment zaslouží pochvalu ne za hru, to už bereme jako samozřejmost náš herní projev, ale za ponechání profesionálního jednání na hřišti, souboj od souboje, vědomé zajišťování, sebevědomé chování na polovině soupeře. A hlavně, že jsme se nenechali dostat pod tlak, který byl soupeřovou kulisou vytvářen. Naopak, jak někteří kluci řekli, atmosféra je naopak motivovala těšit se na další možnost ukázat, kdo je lepší. Poděkování patří i rodičům a příznivcům našeho klubu, neboť i přes kopu negativních emocí zachovali dekorum Junioru a nenechali se strhnout na stranu, kde jistě být nechceme. Utkání jsme vyhráli na hřišti, férově, fotbalově a s pokorou k soupeři. A my jedeme dál.