U13: Podzim za Námi

Zveřejněno 10.12.2018 23:24:00 | Redakce
Něco se povedlo, něco méně.

Společným fotbálkem s rodiči jsme zakončili podzimní část sezóny.

Po kostrbatém úvodu, kdy jsme se obtížně scházeli na tréninky celý srpen, což se snad již nebude opakovat a všichni se z toho poučili a již si plánují dovolené na červenec, či přelom k srpnu, jsme vstoupili do podzimu dobře. Byť výsledkově to občas nebylo ideální, vesměs hodnotíme účinkování pozitivně. Ve většině zápasů jsme byli lepší, dominovali jsme. Také hráči se zlepšují a u některých je posun vidět hodně. Za podzim bylo hodně výkonů, které stojí za zmínku. Střelecký apetit Dana Krupičky, obranná fáze Matyho Č., ofenzivní síla Míry s Pepou a velice dobrá obranná fáze, akční rádius Sikiho. To vše byly věci, o které jsme se opírali. Příchod Pepy, Hubajdy a Brejchiče byl taktéž posunem pro naše mužstvo. Opustil nás Vorajda, kterému všichni přejeme hodně štěstí v novém působišti u nás za humny. Jistě nesmíme opomenout přesun nových hráčů zejména ročníku 2008, kteří se rychle učí hrát náš tvrdý, rychlý fotbal a doufám, že je to pro všechny přínosem a my hodláme mladší klukům v jejich růstu nadále pomáhat. Jednou jsme ovšem bouchli. Zápas v Neštěmicích jsme bez opor týmu hrubě nezvládli. Nicméně se z toho poučujeme. Sezóna je ještě dlouhá, místo nadstavby se bude hrát tříkolově a tak nejsme ani v půlce, čili je dost času vše napravit, s každým týmem se utkáme znovu. Uvidí se tedy, zda jsme v zimě spali, nebo pracovali. Dost záleží, jestli nám menší kluci konečně trochu vyrostou. Což nám ukazuje i halová sezóna, kde jsou silovější kluci velmi znát.

Jak jsme řekli, čeká nás zajímavý leden a únor tak uvidíme, jestli z toho něco vykřesáme. Vás rodiče prosíme o trpělivost, je nás v kádru mnoho, tak zimu neodehrají všichni tolik co jiní. 

Všem děkuji za přístup, rodičům, hráčům, děkuji i za drobné nedorozumění, sem tam je to potřeba a zároveň Vám všem přeji příjemné a pohodové prožití vánočních svátků.

PS: kluky vyžeňte od her taky na chvilku ven:) 6.1. začínáme finálem turnaje ZHL, všichni 7.1. na Angeru.

Veselé Vánoce přátelé

A jedeme dál!

Václav Havlík, Lukáš Procházka