U8: Závěr podzimní části

Zveřejněno 23.12.2018 10:45:00 | Radek Prchal
Fotbalem proti rodičům jsme ukončili podzimní část sezóny. Pevně věříme, že to udělalo velikou radost dětem, ale také i rodičům.

Během podzimu jsme stihli sehrát 7 kol na krajské a 5 kol na republikové úrovni. Na té republikové jsme měli možnost porovnat síly se zvučnými týmy z FC Hradce Králové 1905, Bohemians Praha 1905, FK Mladé Boleslavi, FC Slovanu Liberec a FK Teplic. A aby toho nebylo málo, tak na závěr sezóny jsme sehráli dva domácí turnaje ve Sportovní hale v Teplicích.

Těší nás především to, že hrál opravdu každý. Kluky a dívky musíme pochválit za předvedené výkony, protože toho opravdu v podzimní části nebylo málo. Dále bychom chtěli poděkovat za příkladnou docházku všech hráčů a hráček na tréninky, ale také děkujeme všem rodičům, bez kterých by to samozřejmě nešlo.

Trenéři se na vás budou opět těšit 7.1.2019 na tréninku v hale v Proseticích. Na 5.1.2019 je plánovaný turnaj v Roudnici nad Labem, vše bude včas upřesněno, včetně informací o dalších akcích.

Všem Vám přejeme za celý realizační tým Junioru Teplice krásné prožití vánočních svátku a dobrý vstup do Nového roku 2019.