U8: Třetím místem to nekončí

Zveřejněno 30.01.2019 12:30:00 | redakce
Začátek roku byl pro nás velmi příjemný. V Roudnici nad Labem jsem se zúčastnili Zimního halového turnaje, který byl obsazený silnými týmy a tak jsme se ani my neváhali přihlásit.

V silné konkurenci jsme obsadili krásné třetí místo, před námi se umístily týmy z SK Slavie Praha a Bohemians Praha 1905. Předvedli jsme parádní výkon, v podstatě jsme navázali na úspěšný konec minulého roku. V měsíci lednu to ovšem nebyla jediná akce. Vyrazili jsme na přátelské utkání na FC Tempo Praha. S trenéry Tempa jsem se dohodli, že se bude hrát na třech hřištích ve formě na prvním hřišti 4+1 a na dvou hřištích 3 na 3. Hrálo se nepřetržitě 120 min, s minimální časovou ztrátou. Při zápasech padalo mnoho gólů a bylo vidět plno krásných momentů.

Na konci měsíce ledna se ještě děti utkaly s o rok staršími kluky z Junioru. Zápasy mezi sebou se vyznačují velkou soutěživostí, protože nesoupeří pouze děti, ale i kamarádi trenéři. Pro velký úspěch, hlavně u dětí, ale i rodičů a trenérů, si tato utkaní ještě jednou zopakujeme, a to 16.2. od 16 hodin ve Sportovní hale v Teplicích. Vše bude včas upřesněno. Ještě připomínám, v SK Junioru Teplice probíhá celoroční nábor dětí. Pokud vaše dítě má radost z pohybu, tak neváhejte a přiveďte ho mezi nás.